Pietun suosituimmat tekstit

perjantai 22. lokakuuta 2010

Suomessa velloo nyt homohelvetti!

Homojen hyysääminen on saavuttanut sietokyvyn rajat

Suomessa on sana "suvaitsevaisuus" saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet, ettei sillä tunnu olevan rajoja ollenkaan. Missä kulkee suvaitsevaisuuden rajat vai onko niitä rajoja olleenkan?

Homot tuntuvat olevan meillä jo kuin uusi kaiken hyvyyden ja elämän lähde. Kun olet homo, niin olet jotain erilaista, hyväksyttävämpää ja ennen kaikkea jotain parempaa. Hetero ei ole sinun rinnallasi enää mitään. Hetero on vain mitätön tavis, jolle voimme kaikki yhdessä nauraa.

Kaikista varmin tapa päästä johonkin TV- tai radio-ohjelmaan on jos näyttelet edes homoa, vaikket sitä muuten olisikaan. Tie tähtiin ja kaiken maailman humpuukiohjelmiin on auki. Jopa Ylellä taitaa olla jo kiintiöhomo käytäntö ohjelmiinsa.

Lopullisesti lähdimme Suomessa turmion tielle vuonna 2009, jolloin eduskunta hyväksyi homojen adoptio-oikeuden. Mielestäni näiltä mies- ja nais homopareilta pitäisi kieltää kokonaan lasten kasvattaminen. Myös homoparien kumppaninsa biologisen lapsen adoptoiminen pitäisi kieltää. Lapset eivät kuulu näille pareille missään olosuhteissa. Ei siis sen enempää sisäistä kuin ulkoistakaan adoptio-oikeutta homo- ja lesbopareille.

Lapset kuuluvat vain miehen ja naisen väliseen suhteeseen. Sen sanoo jo järkikin, jos asiaa vain haluttaisiin järjellä ajatella. Samaa sanoo myös Raamattu.

Kirkkovihkimisestä ollaan keskusteltu myös paljon viime aikoina. Tämän tiimoilta selkärangaton eduskuntamme on homojen painostuksesta lähtenyt suunnittelemaan ns. sukupuolineutraalia avioliittolakia. Selvitystä tehtäneen jo parhaillaan oikeusministeriössä.
Valitettavasti myös Suomen luterilainen kirkkokin on höynäytetty homojen huumaan. Tuntuu siltä, että kirkonkin piiristä löytyy jo kaiken maailman riekkisiä ja askoloita, jotka ovat likaamassa myös kirkon maineen lopullisesti. Tämä tietäisi kyllä melkoista katoa pois kirkosta. Niin tapahtunee myös allekirjoittaneen kohdalla.

Homojen adoptio-oikeus ja tämä sukupuolineutraali avioliittolaki ovat molemmat tapauksia, joissa ihmiskunnat viimeisetkin arvot heitetään totaalisesti romukoppaan. Vain sen takia, että olemme antaneet näille sairaiden arvojen hallitsijoille sellaista valtaa, jota saamme katua vielä pitkään tulevaisuudessakin.

Avainsanana on suvaitsevaisuus ja jos et sitä ymmärrä heidän haluamallaan tavalla, niin olet itse joko sairas tai muuten vain peräkammarin poikia tai menneessa maailmassa elävä typerys.

Viimeisimmän vauhdin tälle menolle antoi Suomessa presidentimme Tarja Halonen, joka entisenä Setan puheenjohtaja lähti käyttämään arvovaltaansa näitä "peräkammarin poikia" vastaan.
Nyt ei eduskunnassakaan uskalleta muuta kuin myötäillä homojen hyvyyttä ja heidän ylivertaisuuttaan.
Meillä on lastemme kanssa jo muutenkin riittävästi kasvatusongelmia, joten ei siihen enää kaivattaisi homojen tuomaa tuskaa lapsiraukoille.

Tehkööt homot neljän seinän sisällä ihan mitä lystäävät, mutta jättäkööt meidän kirkkomme ja lapsemme rauhaan sairailta mieltymyksiltään.

Mielestäni tehtiin selkeä virhe 80-luvun taitteessa jolloin homous poistettiin virallisesti sairausluokituksesta. Ilman tuota muutosta ei varmasti oltaisi tässä suorastaan hullussa tilanteessa. Sairausluokitus olisi toiminut ikään kuin ennaltaehkäisevänä vaikuttimena nykyisen kaltaiselle homohulluttelulle. Nykyinen kehitys ei voi millään olla hyväksi lapsillemme, eikä yhteiskunnallemme.

Milloin saadaan myös suvaitsevaisuudelle ja homojen paapomiselle rajat?

Pekka "Pietu" Sivonen
Vapauspuolue

5 kommenttia:

  1. Uskonnolliset mielipiteet homoista ovat tietysti jokaisen oma asia, mutta kukaan ei ole missään vaiheessa ehdottanut sitä, että Suomen evankelisluterilaisen kirkon olisi jotenkin pakolla vihittävä homoseksuaaleja uskonnolliseen avioliittoon. Kyse on siitä, että koska Suomessa ei syystä tai toisesta "sopimuksenvapauden" vallitessa voi homona tehdä samanlaista sopimusta kuin heteropariskunta tekee päättäessään elävänsä yhdessä, halutaan homoille erikseen turvata mahdollisuus kyseisiin etuihin jotka jo heteroilla erikseen mainittuna on.

    Homojen oikeuksia siis rajoitetaan estämällä heitä tekemästä heteroihin verraten vastaavaa sopimusta ja rajoittamalla heitä, olivat he miten hyviä ja vakavaraisia vanhempia tahansa, adoptoimasta lasta samoin perustein kuin heteroparien. Kyse ei ole homojen paapomisesta, kyse on jo perustuslaissamme määritellyn sopimuksenvapauden toteutumisesta.

    Sitä paitsi vaikka homous olisi edelleen "sairaus", ei se muuttaisi mitenkään sitä tosiasiaa, että tietyt rationaaliset kriteerit täyttävällä pariskunnalla on oikeus adoptoida lapsi tai jakaa perintönsä miten haluaa.

    VastaaPoista
  2. "Tapoihini ei kuulu luikerrella politiikassa, vaan kerron asiani ja mielipiteeni suoraan, myös arkaluontoisetkin asiat."

    Tämä on juuri sinun ongelmasi.

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä Pietun kanssa, milloin saadaan suvaitsevaisuudelle ja homojen paapomiselle rajat??? Minkälaista esimerkkiä me näytetään lapsillemme, että kaikki on sallittua. Sitten ihmetellään miksi lapset ja nuoret voi niin huonosti. Nyt kun ovi on auki, voi vaan odottaa mitä sieltä seuraavaksi tulee. Kohta lapsiin ja eläimiin sekoilijat haluavat päästä kirkossa naimisiin "rakkaansa" kanssa ja saada adoptio-oikeudet. Väkisillä yritetään tehdä epänormaalista normaalia.

    VastaaPoista
  4. ruskea talo

    kyllä homoilu on meistä homonatseista sitten mukavaa puuhaa. meillä on ruskeassa talossa laiton anustappiveistämö jonka tuotteita liimaa haistelevat homonatsit myyvät yleisissä vessoissa poskihoidon kanssa. samat homonatsit juokseva alasti öisin kiinni metsän eläimiä joita sitten nylpyttävät paskaiseen persereikään

    VastaaPoista
  5. sivonen on kusipää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista