Pietun suosituimmat tekstit

lauantai 23. lokakuuta 2010

Mistä Messias juutalaisille?

Mielestäni juutalaiset menettivät "valittu kansa" statuksensa jo silloin kun he hylkäsivät Jeesus Nasaretilaisen. Jeesus ei kelvannut juutalaisille messiaaksi, vaan he surmauttivat Hänet hyvin julmasti.

Mielestäni valittu kansa onkin hyvin selkeästi kristityt, joihin allekirjoittanutkin tunnustaa ylpeänä kuuluvansa. Kristityille Jeesus on selkeä Messias, jota ei enää tarvitse etsiä, eikä odottaa, kuten juutalaisten.

Israel on hallinnut ja terrisoinut Lähi-Itää kymmeniä vuosia, koska siellä on ollut vallalla lähes aina nämä kovan linjan juutalaiset, jotka ovat saaneet puolelleen aivan liian paljon muita valtioita. Myös Suomi on ollut perästä hiihtäjänä tälle suuntaukselle. Israel käyttää asemaansa väärin ja vääristelee tietoisesti historiaansa luvattuna kansana.

Israelin hallitus on tällä hetkellä ehkä sionistisempi kuin koskaan. Mukana on mm. Mossadin joukoissa maailmanlaajuista terrorismia harjoittanut Ehud Barak (entinen pääministerikin).

Miksi tämän marginaaliryhmän annetaan mellastaa mielinmäärin?!

Eivät kaikki juutalaiset ole suinkaan kovan linjan kannattajia ja sionisteja, mutta ainakin tähän saakka ovat israelilaiset halunneet tuollaiset johtajat itselleen.

Aivan oma lukunsa on sitten juutalaisten käsissä oleva talousmafia koko maailman taloudenkin suhteen ja juuri siinä lienee syy USA:n jatkuvaan tukeen Israelille. Nyt en kuitenkaan käy sitä ruotimaan.

Juutalaisuus uskontona ja kulttuurina ei ole syypää vääryyksille, vaan nämä väärin toimivat ihmiset, jotka käyttävät härskisti hyväkseen muun maailman hölmöyttä.

PietuS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti