Pietun suosituimmat tekstit

lauantai 23. lokakuuta 2010

Muslimit (islaminuskoiset); Maailmalta uskonto, joka ei sovi Eurooppaan!

Islaminuskonto on maailman toiseksi suurin uskonto. Islamilaisuus ja sitä tunnustavat muslimit eivät vain kertakaikkiaan sovi eurooppalaiseen maailmaan ja länsimaiseen yhteiskuntaan. Olemme vähintäänkin eri maailmoista ja siksi pysykäämme loitolla toisistamme kun ajattelemme ns. jokapäiväistä elämää.
Vaikka olemmekin ehkä lähtöisin samoilta juurilta, niin olemme ainakin kasvaneet toisistamme niin pahasti eroon, että pysykäämme myös jatkossa "erossa" toisistamme.

Maapallolla riittää tilaa meille kaikille. Maapallolla on myös tilaa niin, että muslimit voivat asua ja olla omilla alueillaan. Se ei estä meitä olemasta ystäviä ja yhteistyössä keskenämme.

Islam ei sovi, eikä kuulu Eurooppaan. Mielestäni on suorastaan edesvastuutonta edes yrittää kaiken suvaitsevaisuuden ja ymmärtämisenkin nimissä väittää jotain muuta. Heidän kotouttaminen länsimaiseen yhteiskuntaan on lähes mahdotonta. Uskon jopa että he eivät edes halua omaksua kulttuuriamme osaksi asuinympäristöään. Tämän on viimein jo myöntänyt mm. Saksa, joka on tehnyt jo vuosikymmeniä töitä maahanmuuttajien eteen ja on kuitenkin epäonnistunut siinä totaalisesti (lue artikkeli asiasta).

Islamilaiset tavat ja muslimien harjoittama kulttuuri ovat monilta osin niin kaukana eurooppalaisesta todellisuudesta, että sen leviäminen täällä on jopa vaarallinen suuntaus.

Mikä on "normaalia" islamissa, saattaa olla jopa rikollista meillä länsimaissa. On paljon asioita islamissa, joita me kavahdamme ja joista haluamme pysyä erossa. Nämä asiat ovat kuitenkin arkipäivää muslimeille. Älkäämme sotkeko tätä elämäntapaa omaan arkipäiväämme.

On tärkeää, että muslimeilla kuten meilläkin on oikeutemme. On tärkeää, että saamme pitää myös täällä Euroopassa nämä oikeutemme jatkossakin.

Islamilainen "demokratia" ja "ihmisoikeudet" eivät kuulu Suomeen, eivätkä Eurooppaan.
Toivon koko maailman hyvinvoinnin ja rauhan nimissä, että islamilaisten "maailmanvalloitus" pysähtyisi hyvin nopeasti vähintäänkin "nykyisille" rajoille!

Emme saa kuitenkaan koskaan tuomita ketään uskontonsa, vaan tekojensa tähden!
Eläkäämme kaikki sovussa keskenämme!


PietuS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti