Pietun suosituimmat tekstit

lauantai 23. lokakuuta 2010

Lääkärit ovat laiskoja, ahneita ja myrkyttävät potilaansa!

Moni meistä on lukenut lähes päivittäin siitä, kuinka me syömme ja kuinka meille syötetään turhaan lääkkeitä ja jopa hengenvaarallisia lääkkeitä.
Meillä tapetaan joka päivä ihmisiä lääkkeillä!

Itse olen jo vuosia ottanut kantaa suomalaisen terveydenhuollon järkyttävään lääkkeiden määräämisintoon.

Miksi meitä myrkytetään lääkkeillä? Miksi asialle ei tehdä mitään? Onko suomalainen terveydehoito ollenkaan kiitoksensa ansainnut?

Vanhuksilta viedään ihmisarvoinen elämä lääkkeiden takia, psykiatrinen hoito perustuu lähes ainoastaan ylisuuriin lääkityksiin, ihmiset opetetaan jo lähes lapsina ottamaan turhaan lääkkeitä jne....jne...

Meidän lääkäreitämme kehutaan ihan suotta. Mielestäni he ovat liian usein paskantärkeitä ja omasta mielestään kaiken osaavia, mutta todellisuudessa ovatkin pelkkiä ylisuuresti palkattuja ja rahanahneita. Lääkärit ovat varmaan Suomen korruptunein ammattiryhmä, joita lääkefirmat pitävät yhä omina juoksupoikinaan!

MIKSI?

PietuS

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä
    Sairaalat ovat lääkärijohtoisia joten on helppo tehdä "hyviä" päätöksiä ja toimintatapoja potilaiden terveyden edistämisen suhteen. Rahaa saatiin jonojen purkuun, mutta jos jonoja ei ollut, niin niitä tehtiin että resurssit saatiin käytettyä ja hyötyjiä olivat lääkärit. Kukaan ei kyseenalaistanut kuinka jokin sairaus yks kaks lisääntyi kun rahaa saatiin jonojen purkuun. Erikoissairaanhoito syö edelleen suuren osan terveydenhuollon menoista, mikä tarkoittaa, että arvostetaan enemmän korjaavia toimia kun pitäisi pyrkiä ennaltaehkäisyyn. Ja monta muutakin asiaa on aika p...eellään suomalaisessa sosiaali- ja terveydenhuollossa. Kommentoi Marjukka

    VastaaPoista
  2. Just noin Marjukka.
    Olisi varmaan taas aika ottaa lääkäreiden työskentely kunnolla pöydälle.
    Nyt tuntuu siltä, että lähes kaikki ongelmat johtuvat joko hoitajista tai niiden puutteesta.

    VastaaPoista