Pietun suosituimmat tekstit

maanantai 6. joulukuuta 2010

Vapaussota keväällä 1918; Näin varmistimme itsenäisyytemme

Vapaussota 1918 varmisti lopullisesti sen, että Suomi sai edes jonkinlaisen statuksen itsenäisenä valtiona.

Kuinka meidän olisi lopulta käynytkään, jos nämä kansanedustaja Minna Sirnön ja Mannerheimin muiston lokaajan Katariina Lillqvistin kaltaisten sukulaisten kasaan laittamat punaiset maamme petturit olisivat saaneet vallan Isänmaassamme?

Eivät päässeet punikit valtaan ja siitä kuuluu kiitos uljaille Suomen Marsalkka Carl Gustaf Emil Mannerheimin johtamille valkoisille joukoille.



Sodat vuoden 1918 jälkeen olivat myös osoitus siitä, että pikkuinen Suomi ei kumartele suuriakaan vihollisia silloin, kun on kysymys maamme hallinnasta. Tämän maamme isänmaallisuuden hengen sai kokea myös "suuri ja mahtava" Neuvostoliitto.

Toivon todella sydämestäni, että maamme tulevat hallitukset ovat myös siinä määrin isänmaallisia, etteivät lokaa enää yhtään enempää maamme sankareita.





Sotaveteraaneille ja uhreille on annettava lopulta heille kuuluva kunnia ja arvonanto. Myös sotasyyllisyys asiat on tuotava välittömästi kunnolla päivänvaloon. Koko sotasyyllisyys lainsäädäntö on tuomittava sekä purettava Suomen perustuslain ja länsimaisen oikeuskäsityksen vastaisena.

Kunnia on palautettava täydellisesti niille, joille se kuuluukin.

Hyvää Itsenäisyyspäivää 2010

Pekka Sivonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti