Pietun suosituimmat tekstit

maanantai 27. joulukuuta 2010

Vaalivuosi 2011 tulee

Uusi vuosi on vaihtumassa ja maassamme lähestytään huhtikuun eduskuntavaaleja.

Mitä tekevät eduskuntapuolueet? Eivät ainakaan mitään, jotta äänestäjille selkiytyisi heidän kantansa oikeastaan mihinkään asiaan. Nyt he tekevät "vaalityötään", etteivät äänestäjät vaan mitenkään saisi selville heidän suunnitelmiaan.

Jokainen puolue piilottelee ehdotuksiaan ja aikeitaan tulevan vaalivuoden sekä vaalikauden leikkauksista. Se tulee olemaan kuitenkin jo nyt varmaa, että leikkauksia tullaan tekemään ja sekin on varmaa etteivät ne tule juurikaan koskettamaan suurituloisia. Sen sijaan he kyllä keksivät mitä pienituloisilta voisi vielä ottaa pois.

Kuten jokainen asioita seuraava voi todeta, niin Suomi alkaa olla ns. tasaverotuksen maa. Tasaverotus taas on tietänyt jo pitkään, että se suosii juuri suurituloisia. Jatkossa siis pienituloiset maksavat entistä suuremman osan mm. terveydehuollosta, jota he itse tulevat saamaat entistä harvemmin ja entistä huonompi laatuisena. Köyhän kansan rahat tullaan tulevaisudessa käyttämään mm. eliitin erikoissairaanhoitoon, johon köyhällä kansalla ei ole koskaan varaa.

Miksi eduskuntapuolueet vaikenevat tulevista leukkauksista? Siksi, että kansaa halutaan jälleen kerran ns. kusettaa. Tätä kusetusta on tekemässä kaikki puolueet Kokoomuksesta Perussuomalaisiin.


Aletaan ajattelemaan enemmän omaa kansaa ja sen hyvinvointia. Hoidetaan ensin oman maan heikompiosaisten asiat kuntoon ja katsotaan sitten mitä jää sen jälkeen EU:n pyörittämiseen ja vaikkapa kehitysapuun sekä maahanmuuttajille.

Pekka "Pietu" Sivonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti